Cilt: 14 Sayı: 4, 1.12.2016

Yıl: 2016

Research Article

 

8. Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönünden İncelenmesi

 

9. Yakın-Kızılötesi NIR Spektroskopisi Kullanılarak Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinin Tanımlanması

 

13. Ege Bölgesi’nde Satışa Sunulan Kuru Üzümlerde Okratoksin A ve Küf İlişkisi

Collection

 

15. Alglerden Elde Edilen Yüksek Değerlikli Bileşiklerin Biyoaktif/Biyolojik Uygulama Alanları

 

20. Gama-orizanol

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).